Home FashionDames Simpele gehaakte tas

Simpele gehaakte tas

by Leontien
simpele gehaakte tas

Simpele gehaakte tas – de ontwerpster van deze tas IngThings noemt de tas zelf zo, maar als je deze bekijkt, ziet ‘ie er toch zeker niet simpel uit. Zeker niet door alle leuke extra’s die de tas heel vrolijk maken. Op de site van IngThings vind je genoeg inspiratie om deze tas te maken en er bloemen op te maken of bijvoorbeeld een mooi mandala patroon. Kortom, veel variatie mogelijk om deze tas je echt eigen te maken.

Het haakpatroon is niet rij voor rij uitgeschreven, maar soort van getekend via handlettering en daardoor is het misschien even puzzelen, maar dat komt vast snel goed.

IngThings is overigens het blog van Ingrid van Willenswaard, zij schreef diverse boeken waaronder Loving Wool met leuke haakprojecten

Wil jij deze gehaakte tas ook gaan maken?

Ga dan naar het blog van IngThings dat ook nog eens heel leuk is om gewoon wat verhalen te lezen en natuurlijk snel dit haakpatroon op te slaan.

[button-green url=”http://ing-things.blogspot.nl/2011/03/simple-crochet-bag.html” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het haakpatroon[/button-green]

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter