Home SeizoenshakenHerfst Lampion haken

Lampion haken

by Leontien
lampion haken

Lampion haken – Er zijn altijd wel gelegenheden waarbij de kinderen met een lampion mogen lopen. Het patroon dat ik tegenkwam bij Haken&Meer is erg geschikt in de herfst, bijvoorbeeld met Sint Maarten. Juist door de herfstkleuren is deze gehaakte lampion erg mooi. Maar gewoon in de tuin of op de vensterbank lijkt het me ook heel gaaf om deze lampion neer te zetten of op te hangen. Het ziet er in elk geval heel feestelijk uit.

Het gratis haakpatroon van deze lampion vind je bij Haken & Meer en is heel duidelijk beschreven en voorzien van handige foto’s waardoor het haken van de boogjes niet lastig is. Natuurlijk kun je ook andere kleuren garen gebruiken, dit geeft de lampion dan direct een totaal andere uitstraling.

Wil je ook een lampion haken?

Klik op onderstaande knop om direct naar het patroon van Haken & Meer te gaan en je kunt direct aan de slag met de lampion haken.

[button-green url=”http://hakenenmeer.blogspot.nl/2014/10/gehaakte-lampion.html” target=”_blank” position=”center”]Ga naar het haakpatroon[/button-green]

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter