Home FashionDames Vingerloze handschoenen in bobbelsteek haken

Vingerloze handschoenen in bobbelsteek haken

by Leontien
Vingerloze handschoenen in bobbelsteek

De dagen worden steeds korter en het weer wordt steeds kouder. Dat betekent dat het hoog tijd is om warme dingen te haken. Want zeg nou eerlijk, wie vind het nou niet fijn om met dat gure weer, terwijl de regen met bakken uit de hemel komt, heerlijk warm bij de kachel, met een pot thee op tafel iets moois en warms te haken? Vandaag heb ik voor jullie een gratis haakpatroon voor het haken van een set prachtige vingerloze handschoenen in bobbelsteek. Leuk voor jezelf of, met het oog op de aankomende feestdagen, om cadeau te geven.

Vingerloze handschoenen in bobbelsteek haken

Het gratis haakpatroon van deze vingerloze handschoenen in bobbelsteek  is zowel in het Engels als in het Nederlands beschreven en vond ik op het blog van creJJtion. De handschoenen uit het voorbeeld zijn gehaakt met Scheepjeswol Invicta Colour garen, wat een prachtige soort sokken wol is. Maar je kan natuurlijk ook een fijn garen van je eigen voorkeur gebruiken. Daarnaast wordt voor dit project gebruikgemaakt van haaknaald 3.

Het haakpatroon is helder beschreven en de vele foto’s bij de tekstuele uitleg zijn van grote meerwaarde. Door het gebruik van de bobbelsteek kan dit patroon voor beginnende hakers mogelijk nog iets te moeilijk zijn, dus ik schat daarom in dat dit patroon meer geschikt is voor mensen met enige ervaring met haken.

Heb je ook zin gekregen in het haken van deze vingerloze handschoenen in bobbelsteek? Klik dan hier om naar het gratis haakpatroon van creJJtion te gaan.

Voor wie ga jij deze vingerloze handschoenen in bobbelsteek haken? Laat het weten en laat een reactie achter, en vergeet uiteraard niet je resultaat te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter