Home InterieurhakenDekens Ripple deken haken

Ripple deken haken

by Leontien
Ripple deken haken

Ripple deken haken – ben jij toe aan een groot haakproject? Dan is deze ripple deken misschien wel een goed idee. Zoals de naam al zegt heeft de deken een golvend patroon waarbij je telkens na enkele toeren een andere kleur gebruikt. Het resultaat is een supermooie deken die je overal kunt gebruiken (of natuurlijk alleen voor de sier gebruikt!)

Let ook op de mooie rand die langs de deken is gehaakt.

De deken wordt circa 200 x 130 cm groot en het garen wordt gehaakt met haaknaald 4.0mm. In de deken zijn 17 kleuren verwerkt plus 1 bol voor de rand.

Het gratis haakpatroon komt van Echtstudio waar je een account moet aanmaken om het patroon gratis te kunnen bekijken. Bovendien kun je hier natuurlijk mooie garens kopen, maar dat is niet vereist.

Ripple deken haken

Wil jij deze mooie deken gaan haken? Dan vind je het patroon via onderstaande link.

[button-green url=”http://www.echtstudio.nl/patronen/haakpatronen/gratis-haakpatronen/gratis-haakpatroon-ripple-deken.html” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het haakpatroon[/button-green]

Nog meer interieur haakpatronen?

Op deze site vind je nog veel meer mooie gratis haakpatronen voor je interieur, zoals kussens, onderzetters en pannenlappen. Zoek je een mooi haakpatroon, dan vind je dit ongetwijfeld op deze site!

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter