Home HaakshopHaakpakketten Vind de leukste haakpakketten bij Hema

Vind de leukste haakpakketten bij Hema

by Leontien
haakpakketten bij hema

Hebben jullie de leuke haakpakketten bij Hema al ontdekt? De haaksetjes zijn helemaal compleet, inclusief het patroon, garen, vul wol en eventuele extra benodigdheden zoals oogjes. Zelfs aan de stopnaald is gedacht en dan zijn de pakketjes ook nog eens helemaal niet duur. Ik heb een paar leuke haakpakketjes op een rijtje gezet en ik ben benieuwd of je ze net zo leuk vindt als ik.

Deze haakpakketjes zijn superleuke cadeautjes voor Sinterklaas, kerst, een verjaardag, of gewoon voor jezelf natuurlijk. Uiteraard kun je ook haakpakketten van de typische HEMA-iconen kopen zoals:

  • Jip & Janneke haken – Jip & Janneke zijn zo leuk en al helemaal om te haken. De haaksetjes kosten €5,00 per stuk en dan hoef je alleen nog maar te haken en te genieten.
  • Takkie haken – Wat zijn Jip & Janneke zonder Takkie? Deze gehaakte Takkie hoort er natuurlijk helemaal bij.
  • Rookworst haken – Als je HEMA zegt, zeg je rookworst. Hoe gaaf is het dat ze dus zelfs een haakpakket van de beroemde worst hebben gemaakt?
  • Tompouce haken – Ook de tompouce mag natuurlijk niet ontbreken bij de echte HEMA-fans.

etui haken hema

Nog meer haakpakketten bij HEMA

Maar ze verkopen nog veel meer leuke haakpakketjes, vooral met amigurumi, zoals een slang, aap, leeuw, dinosaurus, giraffe en olifant. Of wil jij juist iets haken wat je goed kunt gebruiken? Dan is het haakpakket voor een etui, schoudertas of buideltasje misschien een goede keus voor jou.

Sinds kort heeft HEMA ook haakpakketten voor een sjaal en muts toegevoegd aan haar assortiment.

Wat vind jij van deze haakpakketten bij HEMA? Heb jij er al een of meerdere aangeschaft en gehaakt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Advertentie

Ook interessant

1 comment

D.koenen 9 augustus 2017 - 14:10

Ik was laatst bij de HEMA in Sneek voor een haakpakket van een slang maar die mochten niet verkocht worden want er zat een fout in het patroon

Reply

Laat een reactie achter