Home SeizoenshakenZomer Zomerse ijsjes haken

Zomerse ijsjes haken

by Leontien
sleutelhanger ijsjes haken

Omdat het zomervakantie is en omdat we graag ijsjes eten zocht ik voor jullie naar leuke gratis haakpatronen van ijsjes. Natuurlijk zijn die te vinden op internet en in dit artikel deel ik een aantal haakpatronen van ijsjes waar je zo een hap van zou willen nemen. IJsjes haken dus, wie doet er mee?

IJsjes haken – raketjes x 2

ijsjes haken raket

Bij een artikel over ijsjes haken, mag het raketje natuurlijk niet ontbreken. Klik op de afbeelding van het haakpatroon om direct naar het patroon bij HaakBrei te gaan. Naast dit ijsje kwam ik het raketje nog een keer tegen bij Haakidee, maar dan als sleutelhanger. Ook leuk om te haken. Onderstaand vind je dit voorbeeld en ook hier ga je naar de site door op de afbeelding te klikken.

ijsjes haken raket sleutelhangerMint en pistache ijsje haken

Kies jij voor de smaken mint en pistache zoals in dit voorbeeld? Of ga je toch voor aardbei, chocola of vanille? Het maakt niet uit welke kleur garen je hebt, er is vast wel een bolletje ijs dat erbij past. En zo maak je dus een echt hoorntje met daarop 2 bolletjes overheerlijk ijs. Dit patroon komt van Drops, klik op de afbeelding om naar het patroon te gaan.

ijsje haken

Sleutelhangers ijsjes haken

Ook een sleutelhanger haakpatroon van een ijsje kwam ik tegen, deze keer bij mumsboven. Het lekker vrolijke patroon is snel klaar en wellicht ook heel geschikt als uitdeelcadeautje.

sleutelhanger ijsjes haken

Magnum haken

De magnum mag natuurlijk niet ontbreken als je zoekt naar gratis haakpatronen van ijsjes. Hip&Haak zorgde voor een handig haakpatroon waarmee je snel zo’n heerlijke Magnum Almond kunt haken, want inderdaad ook de nootjes ontbreken niet bij deze magnum.

magnum haken ijs gratis

Gehaakte applicatie – ijsje

Tenslotte nog een gehaakte applicatie van een ijsje dat ik bij De Haakbrigade vond. Leuk om in een zomerse slinger te verwerken, op een shirtje te bevestigen of iets anders mee te doen. Het patroon is helemaal van foto’s voorzien, dus ook voor de beginnende haakster zeker goed te doen.

ijsje haken applicatie

IJsjes haken, na het verzamelen van al deze haakpatronen krijg ik direct zin in een lekker ijsje. En hoe zit het met jou? Zit jouw favoriete ijsje ook tussen bovenstaande ijsjes?

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter