Home AccessoiresDivers Tulpenvaasje haken

Tulpenvaasje haken

by Leontien
Tulpenvaasje haken

Vandaag gaan we iets decoratiefs maken om onze omgeving wat mee op te fleuren. We gaan namelijk een tulpenvaasje haken. Deze staat super leuk in de vensterbank of op tafel. Daarnaast is het tulpenvaasje zo fleurig, dat het elk donker hoekje in je huis opfleurt.

Tulpenvaasje haken

Om deze tulpenvaasjes te maken, heb je potjes van groente conserven nodig. Je weet wel, die potjes van HAK of van het huismerk van je supermarkt. Je haakt de vaasjes met katoengaren en haaknaald 3. De gebruikte steken zijn lossen, halve vasten, vasten en stokjes.  In het voorbeeld is gebruik gemaakt van een glazen potje van met een omtrek van 25,5cm en een doorsnede van 8cm.

Het patroon is eenvoudig te volgen en helder uitgelegd en wordt aangeboden door Ellebel. Lijkt het je ook leuk om aan de slag te gaan en deze tulpenvaasjes haken, klik dan hier om naar het gratis haakpatroon te gaan.

Voor wie of wat ga jij deze tulpenvaasjes haken? Laat het weten en laat een reactie achter en vergeet uiteraard niet om je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter