Home InterieurhakenOpbergen Manden haken met een mooi vlechtpatroon

Manden haken met een mooi vlechtpatroon

by Leontien
Manden haken

Het haken van accessoires voor je interieur vind ik altijd een zeer leuke bezigheid. Het is heerlijk om iets eigenhandig gefabriceerd te hebben en dat vervolgens op een prominente plek in je huis tentoon te stellen, zodat iedereen het kan zien.  Vandaag heb ik voor jullie dit prachtige haakpatroon voor het haken van deze mooie manden met vlechtpatroon. Manden haken is ook nog eens een nuttige bezigheid, want je kan wanneer je klaar bent meteen wat spulletjes opbergen.

Manden haken

Het gratis haakpatroon van deze manden met vlechtpatroon vond ik op de website van Garnstudio, van het garenmerk DROPS. De manden haak je dan ook met DROPS Eskimo garen en haaknaald 6.

Het patroon is helder uitgelegd en gemakkelijk te volgen. De gebruikte steken in het patroon zijn lossen, vasten en stokjes. Gezien het feit dat dit toch wel de basissteen van het haken zijn, is dit patroon ook geschikt voor de beginnende hakers.

Wil jij ook graag deze manden met vlechtpatroon haken? Klik dan hier om het gratishaakpatroon te gaan.

Voor wie of wat ga jij deze manden met vlechtpatroon haken? Laat het weten en laat een reactie achter en vergeet uiteraard niet je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter