Home HaakshopHaakboeken Haak je Happy – de kinderkamer door Lisanne Multem

Haak je Happy – de kinderkamer door Lisanne Multem

by Leontien
haak je happy kinderkamer

Haak je Happy – de kinderkamer – Als haakfan kennen jullie vast het blog van Lisanne Multem, Draad&Praat wel. Op deze site deelde ik ook al eens een patroon vanaf deze site, zoals het mooie gehaakte sfeerlicht voor in je interieur. Aangezien het blog van Lisanne al enkele jaren zo’n succes blijkt, is er nu ook een echt haakboek verschenen (mei 2016) waarin de leukste haakpatronen voor de kinderkamer te vinden zijn.

.De patronen zijn niet moeilijk te maken en natuurlijk kun je zelf creatief met de patronen aan de slag zodat deze niet alleen op de kinderkamer komen, maar ook in andere kamers in huis worden gebruikt. De patronen zijn bijzonder geschikt voor een vrolijk, gezellig en modern interieurIn Haak je Happy vind je kamers in verschillende stijlen, ingericht met de geliefde bosdieren van Lisanne, zachte dekens, muziekdoosjes, opbergmanden, stoere en vrolijke kussens en nog veel meer! In de stijlen stoer, back to nature, zwart-wit of pastel, laat Lisanne zien hoe je alle projecten kunt combineren. Haken is een feest, dus Haak je happy!

Haak je Happy – de kinderkamer

Wil jij graag leuke items voor de kinderkamer haken? Dan vind je in dit boek allerlei ideeën voor gehaakte accessoires voor de kinderkamer zoals:

  • knuffels
  • kussens
  • rammelaars
  • speeldoosjes
  • vloerkleden.

De projecten zijn gerangschikt naar thema bijvoorbeeld ‘Rustic Nature‘ met op de natuur geïnspireerde accessoires, zoals een gehaakte hertenkop, een rammelaar en een paar grappige hazen-opbergmanden. Verder vind je in het boek haakprojecten voor een pastelkleurige meisjeskamer, een jongenskamer in stoer grijs en een kamer waarin de hoofdkleur groen is.

Zoek jij trendy haakpatronen voor de kinderkamer die niet zo moeilijk zijn om te haken? Dan is dit boek een uitstekende keuze. Voor een indruk kun je natuurlijk ook al even rondkijken op het blog van Draad&Praat en het boek is eenvoudig te bestellen via bol.com.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter