Home InterieurhakenOnderzetters haken Koffiekopjes en gebakjes onderzetters voor de koffietafel haken

Koffiekopjes en gebakjes onderzetters voor de koffietafel haken

by Leontien
Onderzetters voor de koffietafel haken

Zoals jullie weten, hou ik erg van gezelligheid in mijn omgeving. Ik vind het heerlijk om met mijn bezoek lekker een bakkie te doen, dus moet bij mij de koffietafel er ook gezellig uitzien. En wat is er nou leuker dat de gezelligheid komt van spulletjes die je zelf hebt gemaakt. Daarom leek het mij leuk om vandaag het gratis haakpatroon van deze onderzetters voor de koffietafel met jullie te delen.

Onderzetters voor de koffietafel haken

Het patroon voor deze onderzetters kwam ik tegen op de website van het garenmerk DROPS. De onderzetters zijn gehaakt met DROPS Paris garen en haaknaald 4,5 en hebben een hoogte van ongeveer 11 cm en een breedte van ongeveer 14 cm. Uiteraard kan je voor de onderzetters een (katoen)garen van je eigen voorkeur gebruiken.

Wil jij ook de onderzetters voor de koffietafel haken? Klik dan hier om naar het gratis haakpatroon te gaan.

Voor wie of wat ga jij deze onderzetters voor de koffietafel haken? Laat het weten en laat een reactie achter en vergeet uiteraard niet je resultaat te delen met ons.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter