Home SeizoenshakenPasen Een broodmand haken in de vorm van een kip

Een broodmand haken in de vorm van een kip

by Leontien
Broodmand haken

In april is het weer Pasen, dus het is tijd om alvast voorbereidingen te treffen met diverse haakwerkjes. Vandaag kunnen jullie een broodmand haken in de vorm van een kip. Deze broodmand staat super leuk op je Paasontbijttafel en is eenvoudig te haken.

Broodmand haken

Het gratis haakpatroon van deze broodmand wordt aangeboden door Drops Design. De broodmand is gehaakt met Drops Nepal en haaknaald 4. Het garen van het voorbeeld is een dik garen wat bestaat uit 35% alpaca en 65% wol. Uiteraard zou je voor dit project ook een dik katoengaren kunnen gebruiken, aangezien dit ook een prachtig resultaat geeft.

De gebruikte steken in het patroon zijn lossen, halve vasten, vasten, stokjes en dubbele stokjes. Daarnaast heeft de gehaakte broodmand een hoogte van 22cm. Klik hier om naar het gratis haakpatroon te gaan.

Ben jij ook al aan het haken geslagen voor Pasen en waar ga jij dit jaar je Paasontbijttafel mee versieren? Laat het weten en laat een reactie achter.

Advertentie

Ook interessant

2 reacties

Lenneke 4 april 2017 - 19:17

Goedenavond,ik heb 2 van die kippen gehaakt,1 voor m,n dochter en 1 voor mezelf, ze zijn zo leuk geworden!!!!!
Dank voor het gratis patroon.hartelijke groet lenneke

Reply
Leontien 5 april 2017 - 12:31

Hallo Lenneke, hartelijk dank voor je aardige reactie! Het is super leuk om te horen dat je al meerdere van deze kippen hebt gehaakt!

Reply

Laat een reactie achter