Home FashionDames Oilily look alike zomertas haken

Oilily look alike zomertas haken

by Leontien
Oilily look a like zomertas haken

De meeste dames zijn stapel gek op tassen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat ook ben. Mijn tassencollectie is groter dan mijn schoenencollectie, dus ik heb bij elke outfit wel een bijpassende tas. Omdat ik gek ben van tassen, vind ik het uiteraard ook erg leuk om zelf tassen te haken. Tijdens mijn zoektocht naar een leuk haakpatroon voor een tas, stuitte ik op deze prachtige Oilily look alike zomertas van maakhethip.nl

Oilily look a like zomertas haken

Het merk Oilily staat bekend om haar vrolijke en kleurrijke dessins, en deze tas is daar geen uitzondering op. Het haken van deze Oilily look alike zomertas kan voor sommigen een behoorlijke uitdaging zijn, daarom is dit haakpatroon het meest geschikt voor de gevorderde hakers.

De tas uit het voorbeeld is gehaakt met ByClaire no.1 garen en haaknaald 3. Maar je kan natuurlijk ook voor een garen van je eigen voorkeur kiezen. De bodem van de tas heeft een diameter van 24 cm en de bovenkant heeft een omtrek van 76 cm.

Lijkt het je ook leuk om deze Oilily look alike zomertas te haken? Klik dan hier om naar het gratis haakpatroon van maakhethip.nl te gaan.

Voor wie ga jij deze Oilily look alike zomertas haken? Laat het weten en laat een reactie achter, en vergeet uiteraard niet je resultaat te delen met ons.

Advertentie

Ook interessant

2 reacties

Martin 6 augustus 2017 - 17:34

Wil graag dat patroon van die tas

Reply
Leontien 6 augustus 2017 - 17:38

Dag Martin,

In het artikel staat een link waar je op moet klikken, zodat je naar het patroon gaat.

Reply

Laat een reactie achter