Home HaakshopHaakboeken Kransen haken – Een prachtig haakboek van Marjolein Flick

Kransen haken – Een prachtig haakboek van Marjolein Flick

by Leontien
haakboek kransen haken

Kransen haken is een haakboek dat je het hele jaar door kunt gebruiken. Er staan namelijk haakpatronen in voor elk seizoen. Zo kun je nu direct aan de slag met de winterse krans met een sneeuwpop, hulst, helleborus en klimop. Maar ook voor de herfst, zomer en lente zijn er supermooie kransen om te haken. Alle kransen zijn super gedetailleerd. En als extra zit er ook nog een patroon voor een Valentijnskrans bij. Deze krans heeft tortelduifjes, hartjes en rozen, echt super schattig. Volgens bol.com is het boek een must voor liefhebbers van haken en natuur. Overigens zijn er ook kleinere projecten mogelijk voor degene die zelden of nooit een groot project haakt.

Dit haakboek staat zeker op mijn verlanglijstje, alhoewel ik dit jaar voor Sinterklaas koos voor het boek over Handlettering. Iets totaal anders, maar ook creatief en superleuk om mee bezig te zijn.

Kransen Haken door Marjolein Flick

De reviews op bol.com zijn positief en als ik de foto’s en inhoudsopgave bekijk, kan ik me dat helemaal voorstellen. Wil jij dit boek Kransen Haken ook graag bestellen? Kijk dan snel bij Bol.com voor het boek.

En vergeet niet je haakwerk met de lezers te delen, inzendingen zijn welkom.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter