Home Amigurumi Gehaakte cake pops voor wie niet genoeg kan krijgen van zoetigheid

Gehaakte cake pops voor wie niet genoeg kan krijgen van zoetigheid

by Leontien
Gehaakte Cake Pops

We naderen inmiddels het einde van april. En terwijl het buiten op dit moment guur is, met hageI en regen, zit ik lekker warm bij de kachel met en pot thee op tafel. Ik had zin in wat lekkers bij de thee en daarom gunde ik mijzelf iets zoetigs. Toen kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar een haakpatroon van iets wat ik nog niet had en mijn oog viel op deze schattige gehaakte cake pops die ik vond op het blog van Haakbrei-n.

Gehaakte cake pops

Deze gehaakte cake pops staan leuk in elk vertrek, ik heb ze zelf op mijn salontafel staan.

Het patroon voor deze gehaakte cake pops super eenvoudig en daarmee geschikt voor hakers van elk niveau. Je kunt een garen en haaknaald naar keuze gebruiken en de gebruikte steken in het patroon zijn vasten. Lijkt het je ook wat om deze cake pops te haken? Volg dan deze link om naar het gratis haakpatroon te gaan.

Voor wie of wat haak jij deze cake pops? Laat het weten en laat een reactie achter. Vergeet uiteraard niet om je resultaat met ons te delen!

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter