Home FashionDames Zomerse bolero haken, een leuk project met snel resultaat

Zomerse bolero haken, een leuk project met snel resultaat

by Leontien
Zomerse bolero haken

In de zomer vinden veel mensen het prettig om luchtige kleding te dragen. Tijdens mijn zoektocht naar een leuk haakpatroon stuitte ik op deze prachtige zomerse bolero. Een leuk project dat je binnen no time af kunt hebben, om de rest van de zomer van te kunnen genieten. De basis van deze zomerse bolero bestaat uit een grote granny square, super leuk dus.

Zomerse bolero haken

Het patroon van deze zomerse bolero is geschikt voor de maten S t/m XXXL. De bolero uit het voorbeeld is gehaakt met Big Delight garen van het merk DROPS en haaknaald 6. Uiteraard kan je voor dit project een garen van je eigen voorkeur gebruiken. De gebruikte steken in het patroon zijn halve vasten, lossen en stokjes. Het patroon is helder uitgelegd en makkelijk te volgen. Ook wordt er voor dit project gebruik gemaakt van een haak schema, waardoor dit project mogelijk meer geschikt is voor de wat gevorderde haker.

Lijkt het je ook leuk om deze zomerse bolero te haken? Klik dan hier om naar het gratis haakpatroon te gaan. Voor wie ga jij deze zomerse bolero haken? Laat het weten en laat een reactie achter en vergeet uiteraard niet om je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter