Home Amigurumi Cactus haken; ideaal voor mensen zonder groene vingers

Cactus haken; ideaal voor mensen zonder groene vingers

by Leontien
cactus haken

Net als bij vele andere mensen thuis houden de kamerplanten het bij mij vaak niet lang uit. De planten die mijn slechte verzorging toch weten te overleven, sterven bij mij in huis door een tekort aan licht. Daarom ben ik op zoek gegaan om de boel weer een beetje op te fleuren. Een cactus haken leek me een leuk idee, dus op zoek naar een haakpatroon. Ik stuitte op een gratis haakpatroon van dit setje schattige gehaakte cactussen van Wolplein. Deze cactussen zullen super leuk in mijn vensterbank of op tafel staan. Uiteraard zijn ze ook leuk om cadeau te geven.

Cactus haken

Het patroon van deze gehaakte cactussen is helder uitgelegd en eenvoudig te volgen. Het project is geschikt voor hakers van elk niveau. Deze cactussen zijn gehaakt met Phil Coton 3 en haaknaalden nr. 2, 2,5, 3 en 3,5. De gebruikte steken in dit project zijn lossen, halve vaste, vasten, halve stokjes en stokjes. Lijkt het jou ook leuk om deze set cactussen te haken? Klik dan op deze link om naar het haakpatroon te gaan.

Voor wie of wat ga jij deze cactussen haken? Laat het weten en laat een reactie achter en vergeet uiteraard niet om je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

2 reacties

L polstra 28 april 2017 - 16:58

Bedankt voor het patroon van de caktus

Reply
Leontien 28 april 2017 - 17:02

Graag gedaan! Succes met het haken van de cactus!

Reply

Laat een reactie achter