Home InterieurhakenOpbergen Haal een landelijke sfeer in huis met deze gehaakte opbergmanden

Haal een landelijke sfeer in huis met deze gehaakte opbergmanden

by Leontien
Gehaakte opbergmanden

Ik ben gek op gehaakte manden en met de mooie garens die de laatste tijd op de markt zijn, kan je ze een stoer uiterlijk geven. Eén van de haaktrends van dit moment is het haken van stoere opbergmanden. Om jullie ook te laten meegenieten van deze trend, heb ik hier een gratis haakpatroon van deze prachtige gehaakte opbergmanden. Deze manden zullen tevens een mooie sfeervolle toevoeging zijn aan je interieur en zijn dé haaktrend van dit moment. De moeilijkheidsgraad van dit haakpatroon is gemiddeld en daarmee ook geschikt voor de beginnende haker die toe is aan een nieuwe uitdaging. De gebruikte steken in dit project zijn lossen, vasten, halve vasten en meerdering van 1 steek.

Gehaakte opbergmanden

Het gratis haakpatroon van deze opbergmanden wordt aangeboden door het garenmerk Katia en is te vinden via deze link.

Het voorbeeld is gehaakt met Katia Big Ribbon garen en haaknaald 7. Katia Big Ribbon is een grof geweven bandgaren. Je zou het kunnen vergelijken met het bekende T-shirt- / textielgaren. Dit garen zou je ook kunnen gebruiken ter vervanging van het garen van Katia.

Wat vind jij van deze gehaakte opbergmanden? Ga je er een of meer haken en welke materialen ga jij gebruiken? Laat het weten een laat een reactie achter.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter