Home InterieurhakenPoef Poef haken met ribbels

Poef haken met ribbels

by Leontien
poef haken met ribbels

Poef haken met ribbels – Gehaakte items voor je interieur zijn bij mij altijd favoriet. Je zult dan ook begrijpen dat ik erg blij was dit patroon te vinden van een hele gave gehaakte poef. Al eerder deelde ik het haakpatroon van Creachick, maar onderstaand patroon van JipbyJan vind ik zelf nog net iets mooier door de gave ribbels die zijn gehaakt.

Bovendien is dit een heel veelzijdig patroon. Je kunt de basis hiervan namelijk ook perfect gebruiken om een krukhoesje te maken. Je koopt gewoon een klein krukje bij de Action en met dit haakpatroon zorg je dat het helemaal past in jouw interieur. De uitleg van het patroon is heel duidelijk en ook voorzien van foto’s en een video dus het kan niet mis gaan. Het resultaat is een supergave poef die echt een blikvanger in je interieur zal zijn, zeker als je hiervoor het juiste garen gebruikt. Hoe fijn is het dat dergelijke haakpatroon gewoon gratis op internet te vinden zijn.

Wil jij een poef haken?

Het gratis haakpatroon vind je op de site van JipbyJan via onderstaande link.

[button-green url=”http://www.jipbyjan.nl/portfolio/tutorial-krukhoesje-of-poef-met-ribbel-haken/” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het haakpatroon[/button-green]

 

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter