Home SeizoenshakenHerfst Lampion Met LED Lamp Haken Voor Sint Maarten

Lampion Met LED Lamp Haken Voor Sint Maarten

by Leontien
Lampion met LED lamp voor Sint Maarten haken

Binnenkort is het weer zover en dan gaan de kindertjes met Sint Maarten met lampionnen langs de deuren. Om onszelf hier vast op voor te bereiden heb ik voor jullie een gratis haakpatroon van deze prachtige lampion met LED lamp voor Sint Maarten. Want hoe leuk is het dat jouw kind met een zelfgemaakte lampion de show steelt en je de lampion thuis ook nog eens als decoratie op hun kamer kunt hangen? Geweldig toch?

Lampion met LED lamp voor Sint Maarten

Deze lampion heeft een doorsnede van 15 centimeter en heeft een lengte van ongeveer 30 centimeter. Daarnaast zit er een LED lampje in, wat de lampion een stuk veiliger maakt dan vroeger. De lampion van het voorbeeld is gehaakt met Phildar Phil Coton 3 garen en haaknaald 3,5. De gebruikte steken in het patroon zijn lossen, halve vasten, vasten, halve stokjes en stokjes. Het gratis haakpatroon van deze lampion voor Sint Maarten vond ik op de site van Wolplein.nl en is hier te vinden.

Voor wie ga jij deze lampion met LED lamp voor Sint Maarten haken? Laat het weten en laat een reactie achter, en vergeet uiteraard niet je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter