Home HaakshopHaakboeken Kerst Haakboeken

Kerst Haakboeken

by Leontien

Kerstversieringen zijn typische decoraties die superleuk zijn om te haken en het zal jullie dan ook niet verbazen dat er diverse erg leuke kerst haakboeken te koop zijn met daarin haakpatronen voor Kerst. Ik ben de webshop vol bol.com maar eens ingedoken om te kijken welke haakboeken voor Kerst er zoal zijn. Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten.

[one_half]

Haak je eigen kerststal

Dit haakboek van Christel Krukkert is enorm populair, je haakt hiermee een complete kerststal met Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de schapen en de ezel.

haakboek kerst haak je eigen kerststal

[/one_half]

[one_half_last]

Christels kerstboek

Nog een boek van Christel Krukkert met daarin allerlei haakpatronen van kerstfiguurtjes. Christel ontwierp speciaal voor dit boek een engelenkoor, diverse kersthangers, een kerstboompje, kerstkransjes, een rendier, een kerstman en kerstslingers.

haakboek kerst kerstfiguurtjes haken

[/one_half_last]

[one_half]

Kerst Haken

Een heel leuk haakboek van Anja Toonen met daarin verschillende kerstbomen die je kunt haken; een kerstboom in een pionvorm, spiraalvorm en wikkelvorm. Voor deze bomen zijn 11 verschillende hangertjes beschreven. Daarnaast staan er 4 verschillende knuffels in dit boek; een Kerstman, Engel, Rendier en Sneeuwpop.  Een compleet haakboek voor Kerst dus.

haakboek kerst haken

[/one_half]

[one_half_last]

Kerstversieringen haken

Vorig jaar bestelde ik dit boek (meer lezen), dit jaar ga ik hier zeker weer iets leuks uit haken. Karin Hofstra heeft leuke decoraties voor Kerst hierin beschreven en gelukkig ook wat knuffels. Dit boek is zeer populair en dat is niet voor niets.

kerstversieringen haken haakboek

[/one_half_last]

[one_half]

Kerstversieringen haken 2

Het vervolg op bovenstaand haakboek is dit tweede deel dat is geschreven door Ina van Ek. In deel 2 kun je aan de slag gaan met onder andere kerstsloffen, servetringen, tafeldecoraties, rendierhoofdjes, sneeuwpoppetjes, een lieflijk kersthuisje, kerstballen en een prachtige kerstbeer.

haakboek kerstversiereningen 2 haken

[/one_half]

[one_half_last]

Kerst in huis

Supervrolijk en inspirerend boek waarin je naast haakpatronen ook andere creatieve kerstdecoraties vindt. Er zijn diverse stijlen en je vindt beschrijvingen van bijv. kerstboomhangers, kerstslingers, kransen en tafeldecoraties. Dit boek laat de decoraties zien in zeven stijlen: de kleurrijke kerst, Scandinavische stijl, een Engelse kerst, Woodlandsfeer, hartjeskerst, een zilverwitte stijl of kerst in bohemian chic.

haakboek kerst in huis

[/one_half_last]

6 haakboeken die wat mij betreft stuk voor stuk de moeite waard zijn en leuke haakpatronen bevatten. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon op mijn site rond te kijken naar de leuke gratis haakpatronen die ik hier voor je opzoek. Ik ben benieuwd of jullie al één van bovenstaande haakboeken hebben of de aanschaf ervan overwegen. Of houd jij het liever bij internet? Laat gerust even weten op Facebook of bij de reacties.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter