Home InterieurhakenDekens Lydia Blanket – Deken haken

Lydia Blanket – Deken haken

by Leontien
lydia blanket deken haken

Lydia Blanket – Deken haken – Weer een patroon waar ik helemaal happy van word: de Lydia Blanket. Wil je een mooie deken haken dan is dit absoluut een aanrader en helemaal in het Nederlands vertaald op de site van haakdingen.nl. Het origineel van deze deken komt trouwens van de site LookAtWhatIMade en is van Dedri Uys.

Zelf ben ik dol op gehaakte dingen in je interieur en de categorie Interieurhaken is dan ook één van mijn favorieten op deze site. Een gratis haakpatroon van een deken vind je niet zomaar en dan is dit ook nog zo’n mooi haakpatroon. Je krijgt direct zin om aan de slag te gaan met de deken haken. Het patroon heeft het formaat van een babydeken maar door meer vierkantjes te haken kun je de deken natuurlijk groter maken naar eigen wens. De roosjes in het midden van de vierkantjes maken deze deken echt een feestje.

Wil jij deze deken haken?

Het gratis haakpatroon vind je via de site van haakdingen.nl door op onderstaande link te klikken.

[button-green url=”http://www.d-idee.nl/haakdingen/SophiesUniverseCAL/Lydia%20Blanket%20Dedri%20Uys%20Lookatwhatimade_NL.pdf” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het gratis haakpatroon[/button-green]

 

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter