Home InterieurhakenPoef Pimp je krukje met deze gehaakte krukhoes in tulpsteek

Pimp je krukje met deze gehaakte krukhoes in tulpsteek

by Leontien
krukhoes in tulpsteek

Op het blog van Homemade Jolie kwam ik een gratis haakpatroon van deze krukhoes in tulpsteek tegen. Je kent ze vast wel, die kleine krukjes die je overal voor een luttel bedrag kunt kopen. Ik heb er zelf ook eentje staan, en heb er al diverse krukhoezen voor gehaakt. Ik hou namelijk van veranderingen in mijn interieur, en dit meubelstuk moet daar dus ook aan geloven. Een exemplaar zoals deze in tulpsteek gehaakte krukhoes had ik nog niet in mijn collectie, dus tijd voor wat nieuws!

Gehaakte krukhoes in tulpsteek

De krukhoes van de foto is gehaakt met Stylecraft Weekender en haaknaald 8. Dit is super zacht, chunky garen van 100% acryl, met een lichte glans. Voor dit project kan je uiteraard een garen van je eigen voorkeur gebruiken, zolang het maar een dik garen is.

Het patroon is zeer eenvoudig en daarmee ook geschikt voor beginners. De uitleg is gemakkelijk te volgen en het ondersteunende beeldmateriaal is een waardevolle toevoeging.

Wil jij ook deze krukhoes haken voor jouw krukje? Volg dan deze link om naar het gratis haakpatroon op het blog van Homemade Jolie te gaan.

Voor wie of welke ruimte in je huis ga jij deze krukhoes in tulpsteek haken? Laat het weten en laat een reactie achter.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter