Home AccessoiresHartjes Hartje haken -Gratis Bobble Heart haakpatroon

Hartje haken -Gratis Bobble Heart haakpatroon

by Leontien
hartje haken

Ik ben gek op gehaakte accessoires zoals hartjes en bloemen. Gewoon van die kleine tussendoor projectjes die snel klaar zijn met een superleuk resultaat. Van dit bobble heart haakpatroon werd ik dan ook heel blij en kon ik eindelijk weer eens een hartje haken. Het hartje ziet er door de bobbels net iets anders uit en dat maakt het juist zo leuk. En het patroon is gratis te vinden bij Marrot Design.

Het is natuurlijk superleuk om dit hartje nog te voorzien van wat mooie lintjes en andere dingen zoals kraaltjes en bedeltjes. Een sleutelhanger erbij en je hebt een superleuk cadeautje. Voor jezelf of voor een ander. Uiteraard kun je het hartje haken in elke kleur die jij maar leuk vindt. Het patroon is niet heel makkelijk, dus een beetje ervaring met haken is volgens mij wel prettig. Het patroon is natuurlijk wel Nederlandstalig en duidelijk beschreven.

Wil jij zo’n hartje haken?

Het gratis haakpatroon is te vinden op de website van Marrot Design.

Nog meer accessoires haken

Op de site vind je heel veel mooie patronen, allemaal Nederlandstalig. Kijk bijvoorbeeld eens bij de andere hartjes, bloemen of ben jij op zoek naar een amigurimi haakpatroon?

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter