Home InterieurhakenKussens Grote uil haken voor een prikkie!

Grote uil haken voor een prikkie!

by Leontien
Grote uil haken

Ik hou heel erg van vrolijke haakwerken en deze uil is daar een van. De uil staat leuk op een kinderkamer, maar persoonlijk vind ik het een vrolijk woonaccessoire en staat hij bij mij dus op de bank in mijn woonkamer. Het patroon van dit leuke project vond ik op het blog van Iefke Meijer. Een mooie bijkomstigheid is dat je deze prachtige grote uil voor een prikkie kunt haken, omdat er in dit geval gebruik wordt gemaakt van garen van de Wibra of Zeeman.

Grote uil haken

Zoals ik eerder zei, is in het voorbeeld van deze uil gebruik gemaakt van garen van de Wibra en Zeeman, maar je kunt uiteraard een garen van je eigen voorkeur gebruiken. Daarnaast heb je haaknaald 4, vulmateriaal en een stopnaald nodig. De steken die in het patroon worden gebruikt zijn lossen, halve vasten, vasten en halve stokjes.

Het patroon is helder uitgelegd en relatief eenvoudig en is daarmee geschikt voor hakers van elk niveau. Je gaat naar het patroon door hier te klikken.

Voor wie of wat ga jij deze grote uil haken? Laat het weten en laat een reactie achter, en vergeet uiteraard niet je resultaat met ons te delen. Veel haakplezier!

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter