Home SeizoenshakenZomer Raketijsje haken als decoratie of voor de kinderen

Raketijsje haken als decoratie of voor de kinderen

by Leontien
Raketijsje haken

Terwijl de mussen vandaag bijna van het dak vallen, snakken wij ook naar wat verkoeling. Dus het is tijd voor verkoeling, en wel in de vorm van een raketijsje, jammie! Wie is er nou niet groot geworden met het iconische raketijsje? Het raketijsje is immers al 50 jaar het meest gelikte ijsje van Nederland. Dit ijsje is zo heerlijk verfrissend, en nu kun je hem ook zelf maken met behulp van het gratis haakpatroon dat ik voor jullie gevonden heb.

Raketijsje haken

Het raketijsje haken is heel eenvoudig. Je hebt enkel 4 kleuren katoengaren van een willekeurige dikte, een bijpassende haaknaald en wat vulling nodig. De gebruikte steken in het patroon zijn de magische ring en vasten. Het patroon is helder uitgelegd en makkelijk te volgen en wordt aangeboden door HaakBrei-n. Het patroon is geschikt voor hakers van elk niveau.

Lijkt het je ook leuk om dit raketijsje te haken? Klik dan hier om naar het patroon te gaan. Voor wie haak jij deze raketijsjes? Laat het weten en laat een reactie achter, en vergeet uiteraard niet om je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter