Home AccessoiresGranny Squares Gratis haakpatroon voor een fleurige granny square

Gratis haakpatroon voor een fleurige granny square

by Leontien
Fleurige granny square haken

Het haken van granny squares blijft een leuke bezigheid. Er zijn ontzettend veel variaties, van zeer eenvoudige granny squares, tot hele uitbundige. Zelf hou ik wel van uitbundige en kleurige haakwerken en ben altijd op zoek naar iets moois om te haken, waar ik mijn woning mee kan verfraaien. Om mijn honger naar een nieuw haakproject te stillen, ben ik op zoek gegaan naar een haakpatroon van een granny square. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit gratis haakpatroon van deze prachtige fleurige granny square tegen bij Haakkamer7.

Fleurige granny square haken

Liane van Haakkamer7 legt het patroon uit aan de hand van foto’s, met een uitgebreide beschrijving van elke stap. Het voorbeeld is gehaakt in katoengaren en haaknaald 4. Het haakpatroon is zeer eenvoudig, dus geschikt voor hakers van elk niveau. Lijkt deze fleurige granny square jou wat? Bekijk dan hier het gratis haakpatroon.

Wat vind jij van deze granny square? Is het iets voor jou? Geef je mening en laat een reactie achter.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter