Home HaakshopHaakboeken Kabels Haken – Haakboek van Leonie Schellingerhout

Kabels Haken – Haakboek van Leonie Schellingerhout

by Leontien
kabels haken haakboek

Kabels haken – Een hele mooie haaktechiek vind ik het haken van kabels en dit boek is dan ook echt heel erg gaaf. Er staan zoveel mooie patronen in die ook echt origineel zijn. Wat dacht je van de letterslinger met Eet smakelijk of het gehaakte theepotjasje? Ik heb dit boek al een tijdje geleden besteld en als ik er doorheen blader word ik altijd gelijk enthousiast. En nee… ik heb er nog niets uit gehaakt, maar dat komt zeker nog wel…

Door de kabels die in de haakpatronen zijn verwerkt krijg je hele mooie en bijzondere resultaten en daarnaast is de hele vormgeving van het boek gewoon mooi. Kortom, echt een aanrader die je bijvoorbeeld als Sinterklaascadeautje zou kunnen vragen… Mijn eerste project wordt sowieso gehaakte accessoires in het toilet. Dat vind ik er zo gezellig uitzien.

Het boek Kabels Haken bevat dus mode- en woonaccessoires voor binnen en buiten en is geschreven door Leonie Schellingerhout. In onderstaand filmpje zie je ook al uitleg van haar over het haken van kabels.

[youtube id=”ityO5wXGVog” width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Wil jij dit boek Kabels Haken gaan bestellen?

Op de site bol.com kun je het haakboek bestellen voor €14,99. Voor dit bedrag krijg je een prachtig  boek met 25 haakpatronen voor mode- en woonaccessoires. Het boek bevat grote en kleine projecten, allen uitgelegd volgens een duidelijke stapsgewijze uitleg. Het gebruikt beeldmateriaal zorgt voor een prachtig inspiratief geheel.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter