Home Amigurumi Uiltje haken – 4 leuke haakpatronen

Uiltje haken – 4 leuke haakpatronen

by Leontien
dikbuikuiltje haken

Uiltje haken? Dan vind je deze gratis haakpatronen van leuke uiltjes vast de moeite waard. Er worden heel wat uiltjes gehaakt en er zijn op internet dan ook erg veel haakpatronen met uilen te vinden. Niet zo gek, want je kunt ze in elke kleur haken die je wilt en zien er altijd schattig uit. Kijk ook maar eens naar de voorbeelden in dit bericht. Ik selecteerde voor jullie een aantal patronen die wat mij betreft de moeite waard zijn om te haken.

[one_half]

Haakpatroon kleurrijke uil

Op de site van Chris in de haak vond ik het haakpatroon van deze kleurrijke uil. Ik vind ’t een schattig patroon met de leuke vleugeltjes. Het is een handig patroon met stap voor stap uitleg hoe je dit kleurrijke uiltje kunt haken.

[button-green url=”http://chrisindehaak.blogspot.nl/2013/05/stap-voor-stap-een-uiltje-haken.html” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het gratis patroon[/button-green]

[/one_half]

[one_half_last]

Ubi de Uil

Dit gratis haakpatroon kwam ik tegen bij Babybladen. Ondanks de zwart-wit foto kun je dit uiltje natuurlijk haken in welke kleur je maar wilt.

uiltjes haken

[button-green url=”http://www.babybladen.nl/artikelen/creatief/zelf-maken/ubie-de-uil-63/” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het gratis patroon[/button-green][/one_half_last]

Dikbuikuiltje haken

Dit grappige uiltje met een lekker dik buikje is ook superleuk om te haken. Het patroon komt van Haakfeest, maar op de site van Renate’s Haken & Zo kwam ik een leuke variant tegen van dit uiltje met een hartje op z’n buik. Met een beetje fantasie lijkt die me ook niet al te lastig om te haken.

[one_half]dikbuikuiltje haken[/one_half]

[one_half_last]dikbuikuiltje-haken2

[button-green url=”http://haakfeest.blogspot.nl/2013/04/patroontje-dikbuikuiltje.html” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het gratis haakpatroon[/button-green]

[/one_half_last]

Jip de Uil haken

Jip het Uiltje was één van mijn eerste haakprojecten en hij zit nog altijd gezellig in de woonkamer. Uiteraard mag Jip niet ontbreken in dit lijstje met haakpatronen van uiltjes. Je kunt het patroon bekijken via de toffe site van Woolytoons.

Jip de uil haken

[button-green url=”http://woolytoons.com/pattern/jip-de-uil” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het gratis haakpatroon[/button-green]

Uiltje haken? Superleuk!

Ik hoop dat je plezier zult beleven aan het haken van één of meer van deze leuke uiltjes. Als je nog andere gratis haakpatronen hebt van uiltjes of andere amigurimi haakpatronen ontvang ik je tips heel graag!

Advertentie

Ook interessant

2 reacties

de vries 1 augustus 2016 - 00:36

als je ubi de uil bekijk het gratis patroon aanklikt, kom ik op babybladen.nl uit en zie geen patroon……..waar is dat patroon te vinden?

Reply
stephanie 16 augustus 2016 - 12:17

Ik heb de link aangepast naar de nieuwe locatie van het haakpatroon van Ubi de Uil.

Reply

Laat een reactie achter