Home FashionDames Gratis haakpatroon voor een kleurrijke Tunisch gehaakte Celtic tas

Gratis haakpatroon voor een kleurrijke Tunisch gehaakte Celtic tas

by Leontien
Tunisch gehaakte Celtic tas

Wanneer ik op zoek ben naar een leuk haakpatroon, mag ik graag even bij Jellina Creations kijken. Ik ben iemand die van kleurrijke haakprojecten houdt, en haar ontwerpen liggen precies in mijn straatje. Daarom wil ik jullie vandaag laten kennismaken met een van haar geweldige creaties; de Tunisch gehaakte Celtic tas. Voor wie net als ik van Tunisch haken houd, is dit een geweldig project om weer een paar dagen onder de pannen te zijn.

Het patroon van Jellina is duidelijk beschreven. Ze geeft bruikbare tips waar je op moet letten en de extra foto’s tussendoor zijn ook handig. De tas is gehaakt met haaknaald 4 en in het voorbeeld is gebruik gemaakt van Scheepjes Soft Fun, maar je kunt uiteraard een garen van je eigen voorkeur kiezen.

Tunisch gehaakte Celtic tas

Wil jij ook deze geweldige eyecatcher haken? Klik hier om naar het gratis haakpatroon van de Tunisch gehaakte Celtic tas te gaan.

Ben je misschien toch opzoek naar een ander gratis haakpatroon voor een tas? Neem dan eens een kijkje in onze categorie tassen voor meer inspiratie.

Wat vind jij van deze tunisch gehaakte Celtic tas, is het iets voor jou? Laat het ons weten, en deel dit artikel met je vrienden.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter