Home FashionDames Super schattig tasje haken van bulky katoen garen

Super schattig tasje haken van bulky katoen garen

by Leontien
tasje haken

Wil jij graag een klein tasje haken dat je makkelijk even meeneemt? En waar je je essentiële items, zoals je telefoon en sleutels en dergelijke in kunt doen? Dan is dit gratis haakpatroon misschien iets voor jou. Het patroon van dit tasje kwam ik tegen op de site van Bonjoli. Op deze website mag  ik graag even rondneuzen naar nieuwe dingen. Op deze site ontdekte ik dit kleine tasje. Dit tasje trok mijn aandacht door de mooie steek die is gebruikt. De gebruikte steek wordt de stersteek genoemd. En ik vind, wanneer je naar het tasje kijkt, dat het eindresultaat verbluffend mooi is.

Je ziet de stersteek duidelijk terug op de foto. Het tasje kan je natuurlijk in elke kleur en garentype haken die je mooi vindt en past bij je outfit. Ik adviseer je echter wel om voor dit tasje voor effen kleuren of garen met een lang kleurverloop te kiezen. Dit is het beste, omdat garen met een kort kleurenverloop zal zorgen voor een zeer druk eindresultaat.

Op de site vind je trouwens nog veel meer leuke gehaakte tassen van groot tot klein. Hier vind je ook de veelbekeken omgehaakte jute tas.

Wil je dit tasje haken?

Wil jij ook aan de slag met dit tasje? Deze link brengt je direct naar de site van Bonjoli, waar je het gratis haakpatroon terug kunt vinden.

Wat vind jij van dit tasje, is het iets voor jou? Geef je mening en laat hieronder een reactie achter.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter