Home FashionDames Pareo haken om stijlvol op het strand te kunnen paraderen

Pareo haken om stijlvol op het strand te kunnen paraderen

by Leontien
pareo haken

Nu we de eerste paar écht warme dagen hebben gehad, is het tijd om ons voor te bereiden op de zomerse dagen die nog gaan komen. Wanneer je naar het strand of het zwembad gaat, wil je er natuurlijk ook stijlvol uitzien. Daarom  gaan we vandaag een pareo haken, zodat we voorbereid zijn op de mooie dagen die nog gaan komen. De pareo die ik gevonden heb kan je als omslagdoek over je heupen, op je hoofd of om je has dragen.

Pareo haken

Dit haakpatroon wordt aangeboden door het garenmerk Katia en is gehaakt met Katia Spring Rainbow en haaknaald 4. Maar je kunt uiteraard een garen van je eigen voorkeur gebruiken. Het haken van de pareo is relatief eenvoudig, maar je moet wel enige haakervaring hebben en je moet van een grafiek kunnen lezen.
De gebruikte steken in het haakpatroon zijn lossen, vasten en stokjes. Wil je ook graag aan de slag en deze pareo haken? Klik dan hier om naar het patroon te gaan.

Voor wie ga jij deze pareo haken? Laat het weten en laat een reactie achter, en vergeet uiteraard niet om je resultaat met ons te delen.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter