Home InterieurhakenDekens Gratis haakpatroon: Retro Ripple Deken

Gratis haakpatroon: Retro Ripple Deken

by Leontien
Retro Ripple Deken

De Retro Ripple deken is een prachtige deken die je naar eigen inzicht eenvoudig kunt aanpassen qua lengte en breedte. Op Haakmaarraak.nl kwam ik deze mooie deken tegen en tot mijn vreugde is hiervoor een gratis haakpatroon beschikbaar. Dit deel ik uiteraard graag met jullie!

Retro ripple deken haken

Deze deken is gehaakt met Scheepjes Soft Fun garen en haaknaald 4. Scheepjes Soft Fun is een garen gemaakt van katoen en acryl, wat licht in gewicht is en zacht aanvoelt. Maar uiteraard kan je voor dit project ook een garen van je eigen voorkeur gebruiken.

Wil jij ook graag deze deken haken? Klik dan hier om naar het gratis haakpatroon  te bekijken.

Waarvoor of voor wie haak jij deze deken? Laat het me weten en laat een reactie achter en vergeet uiteraard niet om je resultaat met me te delen.

 

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter