Home Seizoenshaken5 december Gratis haakpatronen Sint en Piet

Gratis haakpatronen Sint en Piet

by Leontien

In een Facebook groep zag ik een superleuke gehaakte Sinterklaas en Zwarte Piet voorbijkomen. Reden om eens op zoek te gaan naar gratis haakpatronen van Sinterklaas en de Pieten voor jullie.

Op Wolplein.nl ontdekte ik deze Sint en Piet knuffeldoekjes om te haken.

[button-green url=”http://www.wolplein.nl/blog/sinterklaas-en-zwarte-piet-haakpatronen/” target=”_blank” position=””]Bekijk het gratis haakpatroon van de Sint & Piet knuffeldoekjes[/button-green]

sinterklaas-haken

Nog een leuk gratis haakpatroon van Sinterklaas. Deze komt van kneutsel.blogspot.nl en is niet moeilijk om te maken.

[button-green url=”http://kneutsel.blogspot.nl/2012/11/oh-kom-er-eens-kijken.html” target=”_blank” position=””]Bekijk het gratis haakpatroon van Sinterklaas[/button-green]

 

Advertentie

Ook interessant

5 reacties

Elly van Kempen 21 augustus 2016 - 11:00

Goedemorgen. Ik heb geprobeerd om de patronen van onze Sint en piet op te halen voordat ze helemaal uit het geheugen wordt gewist. Dit is me niet gelukt wat ik heel erg jammer vindt want ik zou ze heel graag haken. Nu is mijn vraag aan u hoe ik dat op kan lossen. Bij adobe zegt mijn tablet dat het patroon niet opgehaald kan worden en bij chrome zegt mijn tablet 404 error file not found. Ik hoop dus dat u mij echt kan helpen deze patroontjes van Sint en Piet vindt ik echt de mooiste en leukste van alle patroontjes die ik voorbij heb zien komen. Ik hoop dan ook snel iets van u te horen.
Met vriendelijke groet L

Reply
stephanie 21 augustus 2016 - 21:58

Helaas heb ik zojuist ook gezien dat het patroon van de site is verwijderd. Ik ga zeker binnenkort op zoek naar nieuwe patronen van Sint en Piet.

Reply
Joke 27 september 2016 - 10:08

Ook ik heb het niet kunnen down loden, hopelijk wordt er nog een patroon gevonden want ik vind ze wel heel erg leuk voor mijn kleindochter..

Reply
Jans van Lith 28 september 2016 - 11:05

Leuk zo’n Sint en Piet , maar helaas het kan niet worden gedownload, zie ook het verhaal hier boven van Elly van Kempen, daar sluit ik mij graag bij aan

Reply
stephanie 28 september 2016 - 12:26

Helaas kan ik de patronen ook niet meer vinden en heb het bericht daarom ook aangepast. De patronen die nu in de rubriek 5 december staan, zijn allemaal nog goede links. Ik hoop ook zeker nog enkele patronen toe te voegen de komende tijd.

Reply

Laat een reactie achter