Home HaakshopHaakboeken Gehaakte lappenpoppen – Sascha Blase – Van Wagtendonk

Gehaakte lappenpoppen – Sascha Blase – Van Wagtendonk

by Leontien
gehaakte lappenpoppen haakboek

Gehaakte lappenpoppen – Op bol.com ontdekte ik een recent verschenen haakboek met hele leuke lappenpoppen door Sascha Blase – Van Wagtendonk. Volgens de beschrijving van het haakboek vind je in Gehaakte lappenpoppen 16 haakpatronen voor schattige lappenpoppen.

De haakpatronen zijn stapsgewijs na te haken, met uitleg hoe je de poppen in elkaar zet. Daarnaast geeft Sascha handige haakuitleg en tips over het haken met diverse haakgarens. De poppen zijn leuk als knuffeldoekje voor de allerkleinsten of als speelkameraad voor iets oudere kinderen. Van robot, aapje tot prinses; de poppen in dit boek zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. Geschikt voor haaksters van alle niveaus.

Ieder patroon is opgebouwd uit: moeilijkheidsgraad, afmetingen, materialen en werkwijze (per toer aangegeven). Dit alles wordt op een zeer vlotte en duidelijke manier verteld, verduidelijkt met veel mooie kleurenfoto’s en een vrolijke lay-out. Hiermee is dit een leuk en origineel amigurumi haakboek geworden. De schrijfster schreef eerder twee haakboeken en is bekend van haar blog (sascha-lovetoknit.blogspot.nl). Geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren haakster.

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter