Home AccessoiresDivers Verjaardagstaart haken

Verjaardagstaart haken

by Leontien
Verjaardagstaart haken

Verjaardagstaart haken – Vandaag is mijn verjaardag en daarom zocht ik naar een leuk passend patroon. Dit kwam ik tegen op Ravelry: een gehaakte verjaardagstaart. Geen calorieën en ook geen houdbaarheidsdatum, maar een feestje om te zien. Het patroon is van Nienepien en is helemaal Nederlandstalig en gratis te bekijken.

Natuurlijk kun je deze verjaardagstaart haken in elke gewenste kleur. Dit voorbeeld is in felle kleuren, maar het lijkt me ook leuk om deze taart te haken in pastelkleuren. In elke laag zit een passende doos om de taart goed in model te houden.

Natuurlijk kun je de verjaardagstaart prima combineren met gehaakte slingers. Ook hiervan vind je het gratis haakpatroon op deze site.

Wil je een verjaardagstaart haken?

De verjaardagstaart is leuk als cadeautje of om bijvoorbeeld in een klas te gebruiken als er jarige kinderen zijn. Klik op onderstaande button om rechtstreeks naar het gratis haakpatroon op Ravelry te gaan.

[button-green url=”http://www.ravelry.com/patterns/library/verjaardagstaart” target=”_blank” position=”center”]Bekijk het gratis haakpatroon[/button-green]

Advertentie

Ook interessant

Laat een reactie achter